LA NOI GASITI SOLUTII PENTRU FIECARE STIL!

Firma ALF DESIGN vine acum in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii moderne si practice, care confera caminului o ambianta placuta si armonioasa. Noi iti dam posibilitatea de a-ti crea propria canapea, alegandu-ti culoarea si piesele componente.


Noi suntem o alternativa "smart-buy" pentru cei care vor sa plateasca mai putin pentru un produs similar sau sa obtina o calitate mai buna la acelasi pret.

Desi suntem noi in domeniul mobilei, firma noastra este dinamica si cauta sa aduca o oferta cat mai diversificata care sa tina cont de noile tendinte - forme si culori. Totodata suntem foarte preocupati sa importam piele de cea mai buna calitate.

Importam de la fabrici consacrate (ne selectam riguros partenerii) care exporta in special in tari cum ar fi italia, Franta, Spania, Germania, Marea Britanie si SUA.

Avemtoata gama de canapele;
-PIELE;
-TEXTIL;
-RATAN;
-ZAMBILA DE APA.

Putem oferii preturi BUNE deoarece:
-importam direct;
-negociemcantitati mari;
-avem propiul nostru depozit.

Indiferent de stilul pe care doriti sa-l adoptati in locuinta dumneavoastra, contemporan sau clasic, rustic sau natural, produsele expuse in SHOWROOM-ul nostru va vor satisface pe deplin. Fiind importator direct de canapele, compania noastra doreste sa coopereze cu firme din domeniul mobilei pentru distribuirea acestor produse.

CAND TE HOTARASTI SA ACHIZITIONEZI O CANAPEA VIZITEAZA SHOWROOM-UL NOSTRU!
VEZI DACA SUNTEM PE GUSTUL TAU, DACA SUNTEM CONVENABILI! NU NE EVITA!

SUNTEM O ALTERNATIVA DE CARE E BINE SA TII CONT!

POTI SALVA BANI SAU POTI PRIMII MAI MULT PENTRU ACEEASI BANI! 

Categorii Produse