INTREBARI FRECVENTE (FAQ)

1. De ce sa cumpar o canapea de la ALF DESIGN?
Pentru ca la noi intotdeauna veti gasi ultimile noutati in domeniul canapelelor, cu un design modern si o calitate superioara, iar pretul nostru este simtitor mai mic decat al canapeleler existente pe pietele consacrate. Modelele noastre sunt similare celor pe care le gasiti in marile magazine MOBEXPERT, NEOSET, ELVILA, IKEA, KIKA etc.

Noi incercam sa minimizam cheltuielile de import, costurile de transport si depozitare. Deviza noastra este: DESIGN, CALITATE SI PRETURI CAT MAI MICI!
Noi oferim clientilor nostri preturi convenabile si corecte!

2. De ce avem preturi mici?
Avem preturi mici pentru ca:
- sintem importatori directi
- cheltuieli de expunere reduse
- cheluieli de marketing scazute
- gestionam optim cheltuielile operationale
- datorita volumului mare de produse importate obtinem de la furnizori preturi mai mici
Noi incercam permanent sa reducem costurile si sa transferam economiile astfel obtinute catre dumneavoastra!

3. Ce fel de canapele putem gasi la firma ALF DESIGN?
Firma ALF DESIGN va ofera canapele din piele, de textil precum si canapele din zambila de apa si iarba de mare (incepand cu luna Martie a.c.)

4. Canapelele din piele pe care le distribuiti sunt in procent de 100% piele naturala?
Canapelele noastre sunt fabricate din piele natura de bovina sau vaca pe sezut si spatar, iar partea din spate este confectionata din piele ecologica.

5. Am vazut o oferta interesanta la firma ALF de canapele din zambila de apa. Ce este ZAMBILA DE APA?

Zambila de apa - este planta acvatica plutitoare, cu frunze lucioase si groase, cu flori albastru-violet, care creste foarte rapid in conditiile tropicale de pe tot intinsul Asiei. Ca parte a unei solutii creative biologice ZAMBILA DE APA este acum recoltata manual, uscata la soare si impletita in lungi fasii pentru a fi folosita in industria mobilei. Fiecare piesa este realizata manual din materiale atent selectionate.
Odata ce a fost uscata, tulpina zambilei de apa este dezbracata in fasii de textura moale, care apoi sunt impletite si legate pe rame din lemn de esenta dura.
Piesele de mobilier se caracterizeaza printr-o flexibilitate naturala, la care se adauga comfortul si rezistenta.

6. De ce mobilier din ZAMBILA DE APA?
Mobilierul realizat din zambila de apa este diferit fata de alte tipuri de mobilier din fibre naturale impletite (rattan sau bambus) deoarece este mai rezistent si totodata mai flexibil, asigurand un confort sporit.

Originale ca design si delicate, aceste piese de mobilier pot lua forme dintre cele mai neobisnuite datorita flexibilitatii naturale care le caracterizeaza.
Design-ul imbina traditionalul - caracterizat prin lucrul manual - si modernul, pentru a da produsului final un aspect cat mai natural.
Culoarea naturala se incadreaza la fel de bine si stilului clasic cat si celui traditional.

7. Ce puteti sa-mi spuneti de INTRETINEREA acestor canapele din ZAMBILA DE APA?
Intretinerea este foarte usoara, constand in stergerea periodica de praf cu o carpa moale. Acest tip de mobilier este fabricat in special pentru interior si pentru o folosinta exterioara temporara.

8.Ce se intampla daca nu-mi place canapeaua aleasa?
Odata ce marfa a ajuns in casa ta, ai termen 20 de zile sa te gandesti daca esti multumit de calitatea produsului, daca este potrivita nevoilor tale personale si daca se potriveste incaperii respective. Atata timp cat ne vei contacta in decursul a 20 de zile de la achizitionarea produsului, noi iti oferim posibilitatea de aduce produsul inapoi sau de a-l schimba cu altul, diferit ca model, culoare sau marime. Atata timp cat produsul nu prezinta nici o deteriorare noi il vom ridica de la locuinta ta pentru a-l preschimba sau anula vanzarea.
Te rog sa tii cont, ca in acest caz se va percepe o taxa de transport pentru colectare sau preschimbare.

9. Ce sunt canapele RECLINER?
Canapeaua sau fotoliul RECLINER sunt renumite pentru confortul maxim pe care-l pot conferi; Canapea cu design modern, acestea sunt totodata locul ideal pentru relaxare, spatarul rabatandu-se pe spate, iar suportul pentru picioare ridicandu-se astfel incat picioarele tale sa fie sustinute intr-o pozitie cat mai confortabila.

10. Ce puteti sa-mi spuneti despre transportul marfii?
Transportul se asigura gratuit pana in fata blocului sau locuintei dumneavoastra, precum si pe o raza de 20 km in jurul Bucurestiului.

11. Unde pot vedea produsele dumneavoastra?
Va invitam sa vizitati magazinul nostru de prezentare din strada Gheorghe Titeica, nr. 85-87, sector 2, la etajul 1 (vezi harta in pagina de contact)
Programul nostru este de Luni-Vineri: 10.00-18.00, Sambata 10.00-14.00, Duminica inchis 10.00-13.30.

12. Pot sa–mi creez propria canapea alegandu-mi culoarea si piesele componente?
La comanda se poate alege orice culoare, iar setul poate avea orice componenta. Pentru a discuta aceste aspecte va invitam la sediul nostru, din strada Gheorghe Titeica, nr 85-87, sector 2.

Categorii Produse